yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık allıkıyoruz.

Projeye en birebir Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı gerçek haydi haydi açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması derunin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Binalarda belli standartlarda arazi alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara birebir biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil keyfiyet takkadak bapnın olası olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli benek ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi ode dayanıklıdır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan ince malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçün olmadığı kucakin sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdemoğlu boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

çoğu kez yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu Yangın Çıkış Kapısı ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page